Mantelzorg

Mantelzorg, voor heel oude mensen!

Het aantal ouderen zal in de toekomst dramatisch stijgen en daardoor wordt (preventieve) zorg steeds belangrijker. Daarbij is het belangrijk dat de zorg zoveel mogelijk toegesneden wordt op de individuele persoon en zijn of haar levensgeschiedenis, en waar nodig afgeweken kan worden van starre protocollen. Voor mantelzorger en zorgprofessional is dat van belang om ook in de toekomst liefdevolle zorg te kunnen blijven geven!

Factuurgegevens

Vroege signalering is belangrijk om op tijd de zorg rondom een patiënt/cliënt en zijn of haar omgeving te kunnen organiseren. De observatielijsten zijn ontwikkeld door TNO en bedoeld voor huisartsen en thuiszorg. Maar ze zijn ook geschikt voor gebruik door de mantelzorger. Het Ebook bevat naast de observatielijsten OLP en OLD toelichting, uitleg probleemgebieden en scores, referenties en verantwoording,

Je bestelling

Product Subtotaal
Mantelzorg voor heel oude mensen  × 1 17,95
Subtotaal 17,95
Totaal 17,95 (inclusief 1,48 BTW (9%))
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt om je order af te handelen, om je zo goed mogelijk van dienst te zijn tijdens je bezoek aan onze website. In onze privacybeleid lees je meer hierover.

100% No-Risk Money Back Guarantee!

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

De waardering van www.zorgboeken.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 653 reviews.
×
×

Winkelwagen

Order Submitted
Special Offer
Order Receipt

{first_name}, je bent bijna klaar met je bestelling

Wil je ook de observatielijsten gebruiken?

Observatielijsten OLP & OLD

Oorspronkelijke prijs was: €6,95.Huidige prijs is: €5,95.
Vroege signalering is belangrijk om op tijd de zorg rondom een patiënt/cliënt en zijn of haar omgeving te kunnen organiseren. De observatielijsten zijn ontwikkeld door TNO en bedoeld voor huisartsen en thuiszorg. Maar ze zijn ook geschikt voor gebruik door de mantelzorger. Er zijn twee observatielijsten: 1. Observatielijst voor Psychosicale problematiek bij ouderen (OLP) 2. Observatielijst voor vroege symptomen van Dementie (OLD)