Zorgboeken, betrouwbaren en praktische patienteninformatie

Zorgboeken, betrouwbaren en praktische patienteninformatie

Zorgboeken en zorgpockets met betrouwbare en praktische patiënteninformatie over chronische ziekten en aandoeningen. Nu bij SAAM verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Stichting September was jarenlang een begrip op het gebied van patiëntenvoorlichting. Bekend van de zorgboeken die uitsluitend beschikbaar waren via de apotheek.
De stichting maakte een compleet en volledig naslagwerk waarin alle aspecten van een chronische aandoening aan bod komen. Zorgboeken met uitgebreide informatie en zorgpockets met beknopte en praktische informatie.

Stichting September is helaas gestopt. SAAM heeft nu de restanten van de hele voorraad overgenomen. De boeken zijn nieuw van staat en zijn alleen via SAAM verkrijgbaar. Kijk voor alle titels die nog leverbaar zijn in onze webshop.

Naast de nodige medische informatie, staan de uitgaven boordevol tips en adviezen. De nadruk ligt op wat je zelf kunt doen:

  • Welke therapieën zijn er?
  • Welke zelfzorgadviezen kun je volgen?
  • Waar vind je de juiste hulp en hoe vraag je een bepaalde regeling aan?
  • Enzovoorts

De zorgboeken en zorgpockets zijn samengesteld door deskundigen en hun organisaties. Dit zijn medisch specialisten, maar bijvoorbeeld ook verpleegkundigen, maatschappelijk werkenden, fysiotherapeuten, psychologen, enzovoort. Ook de patiëntenvereniging en mensen die zelf de aandoening hebben, werkten aan de uitgaven mee. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden