Mantelzorg

Mantelzorg, voor heel oude mensen!

Het aantal ouderen zal in de toekomst dramatisch stijgen en daardoor wordt (preventieve) zorg steeds belangrijker. Daarbij is het belangrijk dat de zorg zoveel mogelijk toegesneden wordt op de individuele persoon en zijn of haar levensgeschiedenis, en waar nodig afgeweken kan worden van starre protocollen. Voor mantelzorger en zorgprofessional is dat van belang om ook in de toekomst liefdevolle zorg te kunnen blijven geven!

100% No-Risk Money Back Guarantee!

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

De waardering van www.zorgboeken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 503 reviews.
×
×

Winkelmand

Order Submitted
Special Offer
Order Receipt

{first_name}, je bent bijna klaar met je bestelling

Wil je ook de observatielijsten gebruiken?

Observatielijsten OLP & OLD

5,95
Vroege signalering is belangrijk om op tijd de zorg rondom een patiënt/cliënt en zijn of haar omgeving te kunnen organiseren. De observatielijsten zijn ontwikkeld door TNO en bedoeld voor huisartsen en thuiszorg. Maar ze zijn ook geschikt voor gebruik door de mantelzorger. Er zijn twee observatielijsten: 1. Observatielijst voor Psychosicale problematiek bij ouderen (OLP) 2. Observatielijst voor vroege symptomen van Dementie (OLD)