Communicatie en Management

Nou moet je eens goed naar mij luisteren!

14,95

Agressie is overal en komt vaak totaal onverwacht. Agressie roept ook agressie op, maar het kan ook anders. Dit boek geeft handreikingen om met agressie te (leren) gaan. Geen uitgebreide theoretische beschouwingen maar kort en krachtig aan de hand van voo

Leren van fouten

14,95

Professionals mogen geen fouten maken, maar niemand is onfeilbaar. Soms gaat het om kleine missers zonder verdere gevolgen; soms echter zijn de gevolgen zeer ingrijpend. Helaas werden en worden dit soort fouten nogal eens toegedekt of ontkent. Dit verstop

Hoe behandel ik mijn dokter?

14,95

Patiënten voelen zich vaak niet gehoord of serieus genomen door hun arts en ook de benodigde emotionele steun schiet er nog wel eens bij in. Dit boek kan u helpen om het contact met uw arts zo goed mogelijk te laten verlopen. Met heldere richtlijnen, prak

Het innerlijk kompas

14,95

Dingen goed doen is niet altijd de goede dingen doen. Maar hoe doe je dat? Dit boek geeft inzicht in je eigen handelen en vormt een instrument voor iedereen die op het werk, thuis of waar dan ook, geconfronteerd wordt met ingrijpende veranderingen.

 

Grijze cellen

14,95

Bij de verzorging van ouderen gaat het om meer dan het bieden van dagelijkse zorg alleen. Hoe zou je zelf, of je eigen (groot)ouders, benaderd willen worden in die situatie? Dit boek gaat over omgaan met ouderen in het algemeen en over bejegening of het v

Aansprekend adviseren

14,95

Hoe overtuigt u anderen of beter: hoe laat u anderen zichzelf overtuigen? Leer de kunst van het verleiden. Met praktijkvoorbeelden, tips en opdrachten.

Wie is de baas?

14,95

Hoe ga je om met lastige gesprekssituaties? Aan de hand van praktijkvoorbeelden volgt u de gesprekken tussen arts en patient. De voorbeelden worden ondersteund door uitleg, tips en opdrachten.

Slechtnieuwsgesprek

14,95

Hoe breng je slecht nieuws goed? Naast korte analyses en theoretische beschouwingen, bevat dit boek vooral veel praktische tips en wetenswaardigheden.

Succesvol Coachend Leidinggeven

19,95

Succesvol Coachend Leidinggeven, hét boek voor managers, directies en professionals die hun leiderschap meer willen ontwikkelen. 
 

In gesprek over het kind als donor

14,95

Het boek beschrijft de gang van zaken rondom kinderdonatie en is bedoeld als een informatief naslagwerk. Het biedt praktische handvatten voor zorgprofessionals.