Kanker

Page:

Borstkanker

12,95

Het zorgboek geeft uitgebreide informatie over de gehele periode van behandeling, herstel én verwerking. De zorgpocket geeft beknopte informatie over de diagnose en behandeling.

Trombose en kanker

19,95

Zorgboek Trombose en kanker is geschreven voor mensen die naast kanker ook nog eens te maken krijgen met trombose. Een combinatie van twee ziekten die levensbedreigend kunnen zijn.

Uitgezaaide nierkanker

19,95

Het zorgboek en de zorgpockets geven praktische tips en adviezen - voor patient en betrokkenen - over hoe om te gaan met allerlei problemen die door nierkanker en de behandeling kunnen ontstaan.

Leukemie

19,95

Dit boek is gericht op volwassenen met acute lymfatische, acute myeloïde of chronische Myeloïde leukemie. Het boek is niet bestemd voor ouders van kinderen met leukemie.

Blaaskanker

19,95

Zorgboek Blaaskanker behandelt alles over de ziekte zelf, de behandelingen, of het nu een operatie is, radiotherapie of medicijnen. Verder is er aandacht voor de psychosociale aspecten.

Victor has Cowden

14,95

Viktor has Cowden is a colorful and plain (reading) book. It tells a story of Victor, a happy toddler who is born with Cowden's syndrome.

Kanker en Chemo

4,99

Kanker en Chemo is geschreven voor kinderen van 3-10 jaar. Een informatief boekje wat in het kort vertelt wat kanker en chemo is. Kleurige illustraties die ook zelf door kinderen ingekleurd kunnen worden.

In gesprek over het kind als donor

14,95

Het boek beschrijft de gang van zaken rondom kinderdonatie en is bedoeld als een informatief naslagwerk. Het biedt praktische handvatten voor zorgprofessionals.

Conversation about the child as a donor

14,95

Conversation about the child as a donor takes a look behind the scenes at the procedures surrounding organ of tissue donation by children. It is intended at an informative reference book, but it also offers practical tools for professionals.

Viktor heeft Cowden

14,95

Viktor heeft Cowden is een kleurrijk en eenvoudig (voorlees) boekje. Het vertelt het verhaal van Viktor, een vrolijke kleuter, die geboren is geboren met het syndroom van Cowden.