Vernieuwend Onderwijs

Ontdek de kracht van tekentaal

34,95

Het boek bevat voorbeelden, verschillende technieken, materialen en werkvormen. 55 oefeningen om direct aan de slag te gaan.

 

Weten waar de woorden zijn

52,00

Weten waar de woorden zijn laat zien zijn wat er mogelijk is op het gebied van creatief schrijven in het basisonderwijs. Door duidelijke stappenplannen en inspirerende lesvoorbeelden is het een werkboek waarmee de leerkracht direct aan de slag kan.

Jannetje Woordlief

17,95

Jannetje Woordlief, een verhaal voor mensen van 8 tot 88 jaar, die houden van sprookjes en van taal.

 

Skillz, vaardigheden en verhalen voor jongeren

32,50

Skillz behandelt in 40 hoofdstukken 9 thema's: jezelf motiveren, doelen stellen, je tijd plannen, eigen keuzes maken, in jezelf geloven, slimmer leren, je grenzen aangeven, elkaar helpen en gezond blijven. In het boek komen young professionals aan het wo

Leerlijn: Gedichten en verhalen in de stellessen

40,00

‘Gedichten en verhalen in de stellessen’ is een leerlijn voor groep 5 t/m 8 en sluit aan bij andere taaltmethodes. Het inspireert leerkrachten om de stellessen te vervangen door de opdrachten creatief schrijven uit deze leerlijn.

Fit en Slim met LeerGym - oefenboek

25,95

Beter leren door bewegen; Braingym® heeft hiervoor specifieke bewegingen die je met de kinderen kunt oefenen. Zo leren zij zich beter ontwikkelen, concentreren en krijgen ze meer zelfvertrouwen.

Prikkelarme schoolagenda 2019-2020

20,95

Prikkelarme kleurrijke schoolagenda helpt leerlingen en studenten met dyslexie, ADHD, autisme (ASS) of taalontwikkelingsstoornis (TOS) met huiswerk, plannen en verkrijgen van overzicht.

Autisme als zegen

14,95

In zijn tweede boek gaat Ferrian Jonker (1932) in op het feit dat autisme niet een negatieve afwijking is
zoals nogal eens gebeurt. Zeker, de gedragingen van een autist zijn niet altijd te doorgronden. Ferrian weet daar alles van. Hij maakt dat met prakt

Fit en Slim met LeerGym - theorieboek

25,95

Beter leren door bewegen; Braingym® heeft hiervoor specifieke bewegingen die je met de kinderen kunt oefenen. Zo leren zij zich beter ontwikkelen, concentreren en krijgen ze meer zelfvertrouwen.

Stichting Doe Maar Zo! Prikkelarme schoolagenda + kalender
Sale

Prikkelarme schoolagenda + kalender

38,45 32,50

Bestel de prikkelarme schoolagenda en kalender als set en bespaar 15%.